Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Женеві презентували McLaren 720s

Британці нарешті показали спадкоємця моделі McLaren 650S, який надійде до продажу в Європі у травні 2017 року. Конкурент Porsche 911 Turbo та Ferrari 488 GTB оцінений в 240 тисяч євро. McLaren 720s увійшов до переліку найцікавіших прем’єр Женевського мотор шоу у цьому році.

Під капотом 720s встановлено 8-циліндровий 4-літровий бітурбо двигун на 711 к.с. та 770 Нм крутного моменту. Згідно з офіційними даними купе здатне прискорюватися з 0 до 100 км/год лише за 2,9 секунди. Максимальна швидкість суперкара складає 341 км/год. Середня витрата пального не перевищує 15 літрів 98-ого бензину на 100 км пробігу.

В основі McLaren 720s лежить надлегка рама з вуглецевого волокна під назвою Monocage II, яка забезпечує відмінну жорсткість кузова та дозволяє зменшити рамки дверей та передніх стійок. Більшість елементів кузова виконані з алюмінію, що в кінцевому рахунку позначилось на масі автомобіля. Значну роль у відмінних характеристиках купе зіграла аеродинаміка над якою працювали справжні фахівці з команди формули1. Притискна сила в порівнянні з попередником зросла на 30%. Цікаво, за скільки 720s зможе проїхати кільце Нюрнбургрингу? Можливо, це новий рекордсмен легендарної траси.

Завдяки змінним налаштуванням шасі Proactive Chassis Control II автомобіль може забезпечити комфортну або спортивну їзду в залежності від вибору водія. Також для автомобіля доступна функція управління Drift, яка відображає рівень прослизання коліс на моніторі інформаційно-розважального комплексу. Доречи, 8-ми дюймовий екран мультимедійної системи, розташований по центру торпедо трохи повернутий до водія, що дозволяє більш комфортно зчитувати інформацію.

Інтер’єр McLaren 720s поєднує розкіш та сучасні технології. Спортивні сидіння обгортають водія та пасажира та надійно утримують їх при бокових навантаженнях. В топовій комплектації купе оснащено навігацією, клімат-контролем та аудіо системою Bowers & Wilkins.

По завершенні Женевського автосалону більшість автомобільних експертів визнала новий McLaren 720s лідером свого класу з точки зору співвідношення ціни до характеристик. Сподіваємось вже влітку провести повноцінний тест-драйв цього яскравого суперкупе…

29.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Женеві презентували McLaren 720s

Політика конфіденційності